21 December, 2017

Paljassaare pihlakate alleel

See pihlakate allee on nii ilus! Ma olen üleüldse vaimustuses alati igasugustest alleedest, eriti kui seal on õite või marjadega puud. Kogu suve ootasin, millal pihlakad valmivad, et seal saaks pildistada :D

RECENT POSTS

  4 Comments

 • Kärt 22 December, 2017
  Reply

  10 korda like. Minu lemmikud on vist kõige esimene ja eelviimane, aga ülejäänud ka super!
  Ma hakkasin uurima sinu Canon 85mm 1,8 objektiivi ja jõudsin sealt hoopis Sigma Art 85mm 1,4 peale. Praegu on mu lemmik Sigma Art 35mm 1,4, aga õues jääb ta veidi laiaks, lisaks tahaks midagi uuuuuut.
  Ma tüütan veel tehniliste küsimustega – mis kaamera sul on?
  Ma mõlgutan mõtteid, kas teha endale jõulukingitus ja minna 70D pealt 6D II peale või mitte… oled saanud seda juhuslikult näppida? :D Imede aeg küll, aga kuuse alt vist uut kere ei leia, kui seda ise sinna ei pane :D

  • marissits 22 December, 2017
   Reply

   Nii tore, et minu tehtud pildid meeldivad :) Aitähh!

   Ma ootasin 2 aastat, et Sigma teeks 85mm Art seeria objektiivi ja siis ma lõpuks ei suutnud rohkem oodata ja ostsin Canoni enda oma :D (Ja siis vist mingi aasta pärast seda tuli lõpuks Sigma 85mm Art) Aga kui ma praegusel hetkel ostaks, siis ma valiks ka Sigma Art seeria, sest need on nii head! Üliteravad pildid tulevad isegi lahtise avaga pildistades.
   Kaamera on mul Canon 6D :) Ja olen sellega vägaaa rahul. 6D Mark II olen käes hoidnud, aga sel hetkel oli sel aku tühi, niiet sellega minu kokkupuude piirdub :D Muidugi 70D-lt 6D Mark II peale on päris hea edasiminek, niiet ma soovitan soojalt. Täiskaader ja suurem valgustundlikkus on minu arust nii olulised :)

 • Liina 21 December, 2017
  Reply

  Aeh,Laura on ikka nii ilus (: Sinu piltidest ei pea rääkimagi, need meeldivad mulle nagunii väga!

  • marissits 22 December, 2017
   Reply

   Aitäh! Nii tore :) Minu arust on ta ka niii ilus! Kui ma töötlesin pilte (eriti 11, 13, 14), siis ma vaatasin ka pidevalt et no niiiii ilus. Muidugi minu arust on kõik inimesed ilusad, keda ma kunagi pildistanud olen :)

 • Leave a comment