13 April, 2018

Perefotosessioon Vääna-Jõesuu männimetsas

See oli üks ilmatu vahva perefotosessioon. Need lapsed on niiiiiiii armsad. Mitmelapselise perega fotosessioonid mööduvad uskumatult kiirelt, sest vahepeal on tükk tegemist, et kõik korraga pildile saada :) Ja isegi koos koeraga sai kogu pere pildile. See koer oli päris kindlalt suurem kui kõik lapsed kokku (keda ma elus näinud olen).

Ja oh kuidas mulle meeldib selle pere riiete värvide kombineerimine – kõik toonid sobivad omavahel kokku ja mustrite ja värvide vahel on ideaalne tasakaal.

Olen seda vist küll juba väga palju korrutanud, aga Vääna-Jõesuu meeldib mulle tohutult ja on üks parimaid kohti fotosessiooniks Harjumaal. Selle fotosessiooni tegime oktoobri teises pooles, aga esimestelt piltidelt tundub nagu oleks soe kevad või suvi :)

RECENT POSTS

    Leave a comment