5 December, 2017

Suvine pulmapidu Harjumaal, Kuke Turismitalus

 

Kui nad mulle kirjutasid, et soovivad mind enda pulmafotograafiks, olin eriti rõõmus, sest paar aastat tagasi olime juba korra koos pildistamas käinud ja see on nii eriline tunne kui taaskord saan pildistada juba tuttavaks saanud inimesi :) Ja no eriti kui mind valitakse pulmafotograafiks :)

See oli üks eriliselt mõnus suvepäev, soe ja päikseline. Pruutpaar palus külalistel tuua põllulilli ja eriti armas oli vaadata, kuidas kõik tõidki täpselt selliseid nunnusid põllulilli. Kõik need sinised detailid on nii armsad ja peopaiga kaunistused hingematvalt kaunid ja ma olen päris kindel, et selles pulmas on kõige ilusam toit, mida ma seni pildistanud olen :D Kõik lillekestega kaunistatud. Imeilus pulm oli.

Pruudi meik ja soeng: Merli Kutsar
Pulmapeo koht: Kuke Turismitalu

 

 

RECENT POSTS

    Leave a comment